EagleBurgmann KE A/S søger en produktionsplanlægger til vores Operation

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at sikre kvalitet og opfølgning i den daglige varedisponering, og er du skarp til værdikædeoptimering og systemer? Er du optaget af at udfordre nuværende processer og implementere nye forbedrede måder at gøre tingene på, og er du god til at skabe relationer på tværs af afdelinger? Så er det måske dig, vi leder efter.

Jobbet
Du ansættes i vores Operation, og indgår i et team med engagerede kollegaer, hvor du rapporterer til vores Head of Operations. Som produktionsplanlægger står du for planlægning, koordinering og opfølgning af den daglige produktion. Du bliver et centralt bindeled mellem vores teknisk-, salgs- og produktionsafdelinger. Du kommer til at gøre en synlig forskel, og bliver en drivende kraft i den udvikling, vi står overfor.
Omgangstonen hos EagleBurgmann KE er uformel, og du vil indgå i et team bestående af engagerede og motiverende kollegaer i et inspirerende arbejdsmiljø. For den rette person vil der være gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling. Vi tilbyder interessante, alsidige stillinger, som er sjove og giver dig plads til at udvikle egne ideer samt gode sociale fordele og arbejdsvilkår.

Dit ansvarsområde og dine opgaver
Du får en central rolle i ordreafviklingen - fra modtagelse af ordren til varen er leveret hos kunden. Det betyder, at det er dig, der gennemfører grov- og finplanlægning og giver leveringsterminer til Salg. Du følger løbende op på ordrerne og er i tæt daglig dialog med produktions- og salgsorganisation omkring den aktuelle leveringssituation.
Du er med til at holde styr på lagre ud fra bl.a. salgsforecast. Du deltager aktivt i tavlemøder sammen med Salg og Produktion. Du er en engageret, dygtig og samarbejdsorienteret kollega, som tager (med)ejerskab i planlægningen, dens processer og systemer.

Dine kvalifikationer
Du har et højt kundefokus og er serviceminded i din positive tilgang til arbejdet, samtidig med at du kan begå dig på alle niveauer i organisationen. Du arbejder ud fra en logisk tankegang med systematik og struktur hele vejen igennem.
For at få succes i jobbet skal du kunne planlægge din egen dagligdag og trives med at være et vigtigt omdrejningspunkt i vores leveringsproces. Det betyder, at du kan formidle budskaber, du kommer med en god energi og lysten til at løse hverdagens udfordringer og at skabe resultater gennem godt og konstruktivt team samarbejde.

Vi forestiller os, at din profil ser således ud:

  • Relevant uddannelse og minimum nogle års erfaring som planlægger, hvor du har arbejdet med planlægningsopgaver fra en ordreproducerende virksomhed
  • Du skal have erfaring med XAL og gerne kendskab til SAP
  • Du har det store overblik samt viden om planlægningsmetoder og -værktøjer
  • Du er analytisk og arbejder systematisk
  • Du er kompetent og engageret samt har nemt ved at samarbejde
  • Du trives med en dynamisk hverdag, en stor berøringsflade og at arbejde med mange opgaver samtidig
  • Du er flydende til dansk i skrift og tale og du behersker engelsk i skrift og tale
  • Du er vant til at arbejde med Microsoft Office-pakken
  • Du kommunikerer ubesværet med interne og eksterne samarbejdspartnere på alle niveauer
  • Du er pålidelig og overholder aftalte deadlines
Dine succeskriterier bliver at opnå høj leveringssikkerhed, identificere potentielle effektiviseringstiltag og at sikre optimal produktionsplanlægning. Du er også den, der går forrest, når identificerede udviklingstiltag og processer skal implementeres. Du har lyst til at være en del af en international virksomhed i forandring, hvor vi blandt andet står foran opgradering af vores ERP-system (SAP) og implementering af nye processer.
Besidder du ovenstående kvalifikationer, så kan du være kandidaten, vi søger. Til gengæld giver vi dig en grundig introduktion i virksomheden samt uddannelse for at sikre dig de bedst mulige betingelser for rollen.
Har du fagligt relevante spørgsmål til stillingen kan de stilles til Head of Operation, Otto Meurer – otto.meurer@eagleburgmann.com.

Om EagleBurgmann
EagleBurgmann er et joint venture mellem den tyske Freudenberg Group og det japanske Eagle Industry Group og er en af verdens førende virksomheder inden for industriel tætningsteknologi. Vores produkter bruges overalt, hvor sikkerhed og pålidelighed er vigtig: I olie- og gasindustrien, raffineringsteknologi, den petrokemiske, kemiske og farmaceutiske industri, fødevareforarbejdning, kraft, vand, minedrift, papirmasse og papir, rumfart og mange andre områder. Hver dag bidrager 5.500 ansatte i mere end 60 datterselskaber med deres ideer, løsninger og engagement, der sikrer, at kunder over hele verden kan stole på vores tætninger. Vores modulære TotalSealCare-service understreger vores stærke kundefokus og tilbyder skræddersyede løsninger til ethvert formål.
EagleBurgmann KE A/S beskæftiger globalt ca. 500 medarbejdere og har produktion/montage fordelt på 11 lokationer globalt. Vi er en markedsledende producent indenfor forskellige typer af kundetilpassede kompensatorer til industrien og siden 1963, hvor virksomheden blev grundlagt af Keld Ellentoft, har vi over årene specialiseret os indenfor vævskompensatorer, stålkompensatorer og gummikompensatorer.

Ansøgning
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende ansøgning, CV samt andre relevante bilag via nedenstående "Søg Stillingen".
Indledende samtaler vil foregå hos JKS Career, og EagleBurgmann bliver ikke bekendt med din kandidatur uden forudgående accept. Samtaler afholdes løbende så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent ved Career Steen Steensgaard Andersen på telefon +45 61630711.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Career, Sintrupvej 71B, 8220 Brabrand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1601&ProjectId=153588&DepartmentId=19026&MediaId=4619&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5850873

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet