Erfaren generalist med skarp pen og stærke kompetencer inden for sekretariats- og ledelsesbetjening

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Til Gældsstyrelsens driftscenter i Ringkøbing, søger vi en faglig dygtig kollega med erfaring inden for sekretariats- og ledelsesbetjening, og som har lysten og evnerne til at understøtte underdirektøren og ledergruppen.

Gældsstyrelsen har ansvar for at inddrive offentlig gæld. Det er en vigtig opgave, der har stor betydning for samfundet og finansieringen af vores fælles velfærd. Gældsstyrelsen er en del af Skatteforvaltningen.

Politisk tæft og næse for skarpe indstillinger og oplæg
Du vil få en central rolle som ledelsesstøtte i Staben, der understøtter underdirektøren, den øvrige ledelse og medarbejderne i driftscentret med opgaver inden for drifts-, kvalitet- og produktionsstyring, implementering og træning ifm. IT-systemer, uddannelse, økonomistyring, HR og administrative opgaver. Samtidig er enheden ind- og udgang for samarbejdet med de øvrige stabsfunktioner i Gældsstyrelsen.

​Dine primære opgaver vil være inden for sekretariats- og ledelsesbetjening, strategi og processer, herunder:

  • Udarbejdelse af indstillinger og beslutningsoplæg til ledelse og direktion.
  • Bidrage til departementsbestillinger.
  • Udarbejde procesvejledninger i samarbejde med nøglepersoner i stabe og i driften.
Du kan trække essensen ud af det komplekse og evner at formidle det både mundtligt, skriftligt og visuelt, hvorved du sikrer forståelse for sagerne hos de forskellige målgrupper. Du skaber rammer for gode processer, hvor dine samarbejdspartnere føler sig hørt, forstået og understøttet, så de kan løse deres kerneopgaver. Det er helt afgørende, at du har politisk tæft og kan styre og koordinere komplekse opgaver.

Dine evner til at samarbejde og lede dine opgaver godt i mål er nøglen til, at du får succes.

I kraft af din rolle får du en bred samarbejdsflade både med driftscentrets ledelse og medarbejdere samt med stabskontorerne i Middelfart – Gældsstyrelsens hovedkontor.

Dine personlige kvalifikationer
Vi lægger vægt på, at du har en relevant videregående uddannelse som fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.merc.jur. cand.jur., cand.soc. eller tilsvarende. Det er en stor fordel, at du har erfaring med ledelsesunderstøttelse – gerne fra et ledelsessekretariat i offentligt regi. Du er erfaren bruger af Office-pakken, og har du et grafisk og visuelt helhedsblik, som kan omsættes i præsentationer og projekter, er det et ekstra plus.

Du skal kunne arbejde med flere opgaver samtidigt – både selvstændigt og i tæt samarbejde med andre. Det er derfor afgørende, at du er imødekommende, fleksibel og arbejder struktureret med et godt blik for både detaljen og helheden. Det er vigtigt, at du trives i et miljø, hvor to dage aldrig er ens, og dagsordenen ændrer sig. Du indgår naturligt i samarbejder på tværs af hele Gældsstyrelsen og er god til at skabe positive relationer.

Teambaseret opgaveløsning – med afsæt i det individuelle bidrag
Staben i Ringkøbing, som du bliver en del af, består af 7 andre faste kolleger. Samarbejde, sammenhold, fleksibilitet og godt humør med højt til loftet er kendetegnende for enheden. Da vi er få, betyder det også, at vi er afhængige af hinanden i løsningen af de fleste opgaver. Vi har blik for, hvad vores kolleger har brug for, så vi sammen kommer i mål med vores opgaver.

Stabens DNA er at være til for andre, for at de kan lykkes med deres kerneopgaver. Derfor kommer mange opgaver også omkring staben, hvorfor det er vigtigt for os, at vi løbende har gode forventningsafstemninger i forhold opgaver, adfærd og udvikling generelt.

Vi forventer derfor, at du er en god sparringspartner og har lysten til at arbejde i en kultur, hvor vi hjælper hinanden – både i egen enhed og på tværs af organisationen. Vi lægger stor vægt på, at du passer ind i vores kultur, der er båret af faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn i et stærkt kollegialt sammenhold - og ikke mindst er ambitiøs på din arbejdsplads’ vegne.

Vi har en professionel og moderne arbejdsplads, der har fokus på opgaveløsningen og en balance mellem arbejde og fritid. Vi har mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse.

Enheden ledes af en stabsleder, som refererer til underdirektøren.

​​​Kontakt og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 22. juni 2023.

Vi forventer at afholde samtaler løbende. Der vil blive anvendt en case samt personlighedsanalyse i forbindelse med 2. samtale.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte stabsleder Karina Kongensgaard på 72 37 35 21.

Tiltrædelse er pr. 1. august 2023 eller efter aftale.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet restanceoplysninger og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Ribovej 5, 6950 Ringkøbing.Ringkøbing ligger i Vestjylland. Du kan læse mere om området her: www.flytmodvest.dk

Du er også velkommen til at kontakte Ringkøbing-Skjern Kommunes bosætningskoordinator Dorthe Frydendahl, hvis du har spørgsmål mht. at flytte til Ringkøbing.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skatteforvaltningen, Ringkøbing, Ribovej, Ribovej 5, 6950 Ringkøbing

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169049&DepartmentId=9412&MediaId=2872&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846747

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet