Lærervikar

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

LEM STATIONSSKOLE SØGER VIKAR I MAJ OG JUNI

Går du rundt og drømmer om at prøve dig selv af som lærer i folkeskolen? Eller er du måske allerede i gang med en læreruddannelse? Så er det måske lige dig, vi mangler.

Vi søger en vikar med gå-på-mod, godt humør og en lyst til at bruge sin arbejdstid sammen med børn og teenagere. Du skal være fyldt 18 år og gerne have bopæl i nærheden. Hvis du har erfaring med undervisning fra f.eks. fritidsaktiviteter, vil det være en fordel men ikke et krav.

Vi søger en, der har lyst til ca. 20 ugentlige timer + forberedelse, primært på mellemtrinnet. Det vil for det meste være kendt fravær, som du skal dække, men der kan opstå behov for mere vikararbejde ved f.eks. sygdom.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt skolen på tlf. 99741800 eller mobil 40553636 eller send en mail til: lars.visholm@rksk.dk

Vi glæder os til at høre fra dig
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune, Skolegade 34, 6940 Lem St

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6031565

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet