Rosenlunden søger centersygeplejerske i dagvagt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger dig, der er uddannet sygeplejerske og som har lyst til nye udfordringer, har en positiv indstilling, gå på mod og engagement. Vi mangler dig, der har gode ideer, krøllede tanker og er nysgerrig på viden. Du har lyst til at være vores sparringspartner i hverdagen, så vi sammen får flere kompetencer til at udføre vores kerneopgave. 

Stillingen er en ren dagvagt og med weekendfri. Den er på 30 timer pr. uge, og ønsket besat pr. 1. februar 2024, eller efter aftale.

På Rosenlunden er der ansat to sygeplejersker, som tilsammen udgør et stærkt team. Derudover bliver du også en del af et sygeplejefagligt team indenfor ældrecentre.

Rosenlunden vil gerne være en arbejdsplads, hvor der er trivsel og godt at være, og hvor det falder dig naturligt at bidrage til det. Vi forsøger at skabe et godt læringsmiljø og arbejdsmiljø for alle.


Vi afholder årligt minimum tre sociale arrangementer for alt personalet, hvor vi får et godt måltid mad og har hyggeligt samvær med hinanden på tværs af vagtlag og uddannelser.

Vi vil gerne, at du vil hjælpe med, at: Rosenlunden er et hjem, hvor ældre gerne vil bo, hvor det er rart at være og leve sit liv. Hvor man føler sig velkommen, og hvor beboerne har rig mulighed for socialt samvær og hyggelige aktiviteter. Hvor vi har en rigtig god arbejdsplads, som er attraktiv og hvor personalet trives og har det godt

Rosenlunden består af 20 plejeboliger og 28 ældreboliger. Der er i alt ca. 40-50 medarbejdere ansat ved Rosenlunden. Der er et velfungerende køkken tilknyttet stedet, ligesom der er en meget aktiv beboervennekreds omkring hjemmet.

Du er velkommen til at ringe til enhedsleder Elisabeth Gardarsson på tlf. 9974 2323 eller 2069 5109

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning snarest.
Vi glæder os til at høre fra dig

Når rette ansøger er fundet, fjernes opslaget fra siden.

Løn efter gældende overenskomst.


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=44f71f4b)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune - Rosenlunden, Lunden, 6940 Lem St

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5952243

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet