Rosenlunden søger Social- og sundhedshjælper i et vikariat

Profilbillede
dato

Rosenlunden i Lem vil gerne være kendt for at være en arbejdsplads, hvor der er trivsel, og godt at være. Vi forsøger at skabe et godt læringsmiljø og et godt arbejdsmiljø for alle. Vil du være med til at vedligeholde denne kultur og miljø- så se her!

Vi søger en social- og sundhedshjælper i dagvagt.
Stillingen er på 30 timer pr. uge. Heri ligger vagt hver 3. weekend.
Stillingen ønsket besat pr. 1. august 2024.
Stillingen er et vikariat på 6 måneder, men med mulighed for fastansættelse.
Du ansættes i vores ældreboliger i ”Lunden”.

Vi søger netop dig som er social- og sundhedshjælper og som har lyst til noget nyt. Du får mulighed for at få indflydelse, at blive hørt, få et stort ansvar, ligesom der er stor mulighed for kurser og efteruddannelse. 

Din primære arbejdsopgaver vil være:

- Pleje og omsorgsopgaver
- Pårørendekontakt
- Tværfagligt samarbejde omkring enkelte borgere
- Fyldestgørende dokumentation omkring komplekse borgere
- Teamsamarbejde
                                                                                                   
Rosenlunden sætter kommunens værdier: ordentlig, nysgerrig og handlende højt, men har også generel stor fokus på trivsel og tryghed. Du kommer til at arbejde i et mindre team, hvor et godt samarbejde og det "at gøre hinanden gode" er værdiord, vi arbejder mod. Vi afholder årligt min. 3 sociale arrangementer for alt personalet, hvor vi får et godt måltid mad og har hyggeligt samvær med hinanden på tværs af vagtlag og uddannelser.

Du skal have en kompetence som uddannet social- og sundhedshjælper. Vi søger netop dig, som har lyst til nye udfordringer, har en positiv livsindstilling, gå på mod, engagement. ansvarlighed og lyst til faglighed udvikling/nytænkning. 

Vi vil gerne, at du vil hjælpe med, at: Rosenlunden er et hjem, hvor ældre gerne vil bo, hvor det er rart at være og leve sit liv. Hvor man føler sig velkommen, og hvor beboerne har rig mulighed for socialt samvær og hyggelige aktiviteter. Hvor vi har en rigtig god arbejdsplads, hvor personalet trives og har det fantastisk.

Rosenlunden består af 20 plejeboliger og 28 ældreboliger. Der er i alt ca. 40-50 medarbejdere ansat ved Rosenlunden. Der er et velfungerende køkken tilknyttet stedet, ligesom der er en meget aktiv beboervennekreds omkring hjemmet.

Du er velkommen til at ringe til enhedsleder Elisabeth Gardarsson på tlf. 9974 2335 eller 2069 5109

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning snarest.
Vi glæder os til at høre fra dig

Når rette ansøger er fundet, fjernes opslaget fra siden.

Løn efter gældende overenskomst.


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune, Lunden 1, 6940 Lem St

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6047843

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet