Rosenlunden søger weekendafløser, som har lyst til at gøre en forskel.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger netop dig, som har lyst til arbejde hver 3. weekend fra 7.00 - 13.00 på et ældrecenter, og som har lyst til at arbejde med pleje og omsorgsopgaver. Er du studerende, ledig på arbejdsmarkedet, har overskud, ung eller ældre, evt. social og sundhedshjælper, er det netop dig vi har brug for.

Er du usikker på om jobbet er noget for dig, er der mulighed for at komme i ” Kig Praktik”, ligesom vil tilbyder dig en introduktionsperiode ud fra dine behov. Du vil indgå i et tæt samarbejde med få medarbejdere, du kommer til at arbejde med hver 3. weekend.

Din primære arbejdsopgave vil være 

  • Pleje og omsorgsopgaver
  • Anretning og servering af morgenmad og middagsmad
  • Oprydning og praktiske opgaver
  • Hygge og samvær med beboerne og være med til at skabe et trygt og rart miljø.

Vi ønsker at du har lyst til udfordringer, har en positiv livsindstilling, er ansvarlig og engageret. Du kan være med til at gøre en forskel på weekenden for vore beboere!

Vi ønsker du hjælper til med at: Rosenlunden er et hjem, hvor ældre gerne vil bo, hvor det er rart at være og leve sit liv. Hvor man føler sig velkommen. Hvor vi omgås hinanden med en god tone og dejlig stemning, hvor vi trives og har det trygt alle sammen.

Rosenlunden sætter værdierne ”ordentlig, nysgerrig og handlende” højt, men har også generel stor fokus på trivsel og tryghed. Du kommer som omtalt til at arbejde i et mindre team, hvor et godt samarbejde og det ” at gøre hinanden gode” er værdiord vi arbejder mod. 

Rosenlunden består af 20 plejeboliger og 28 ældreboliger. Der er i alt ca. 40-50 medarbejder ansat ved Rosenlunden. Der er et velfungerende køkken tilknyttet stedet, ligesom der er en meget aktiv beboervennekreds omkring hjemmet.

Du er velkommen til at ringe til enhedsleder Elisabeth Gardarsson på tlf. 9974 2323 eller 2069 5109, for at høre mere omkring jobbet.
Du må også meget gerne komme forbi Lunden 1, 6940 Lem, hvor vi bor, til en snak og en rundvisning

 

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune, Lunden 1, 6940 Lem St

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5945642

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet