Salgs- og marketingchef

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kender du allerede vores produkter og maskinerne, de sidder på? Kan du udvikle og implementere en salgs- og marketingstrategi for JST og samtidig motivere dit team? Som vores nye salgs- og marketingchef får du stor indflydelse på fremtiden

Dansk producerende virksomhed med stærk økonomi

Maskinfabrikken JST A/S i Lem St. producerer redskaber og skovle til landbrugs- og entreprenørbranchen og udvikler løbende sortimentet, så det passer til efterspørgslen på markedet. Virksomheden er størst på det danske marked og er godt repræsenteret på Grønland og Færøerne gennem forhandlere og importører. Derudover er virksomheden på vej ind på det tyske marked.

Virksomheden er en markant ejerledet virksomhed med stærk økonomi og fart på udviklingen. Maskinfabrikken JST A/S laver kvalitet og leverer til tiden – og der er kort fra tanke til handling.

Ledelse og strategi kombineret med salg og kundepleje

Du kommer til at referere direkte til den adm. direktør og bliver en vigtig del af ledergruppen. Du får det overordnede ansvar for salg og marketing, og vi forventer, at du kan fastholde strategien for det danske marked samt udvikle og implementere salgs- og marketingstrategien for det tyske og europæiske marked, så der kontinuerligt skabes potentiale for ny vækst, øget salg og stigende kendskabsgrad.

Et af dine fokusområder vil være motiverende og anerkendende ledelse af de fem medarbejdere i salg og marketing samt styrkelse af samarbejdet mellem salg, marketing, ordrekontor og produktion.

Som salgs- og marketingchef skal du sideløbende med det ledelsesmæssige og strategiske arbejde også selv kunne lukke en handel og gå i spidsen for salgsindsatsen. En del af dit job vil nemlig være at opbygge, udvikle og pleje nye forhandlernetværk og kunderelationer hos store maskinimportører såvel som mindre maskinforretninger. Dette vil især være på de tyske og nordiske markeder. Når du har udviklet markederne, vil det være dit ansvar at ansætte account managers til videreudvikling og pleje af markederne.

Din daglige arbejdsplads vil være på kontoret i Lem St., og du må forvente cirka 100 rejsedage om året.

Stort drive og erfaring fra branchen

Du har succes og kommer med dokumenteret salgs- og ledelseserfaring. Da du skal stå i spidsen for salget og lede en afdeling med ‘fagnørder’ og specialister, er det vigtigt, at du har et forudgående kendskab til produkterne og/eller læsse- og gravemaskiner. Erfaring med salg til forhandlere af entreprenør- og landbrugsmaskiner vil være en stor fordel.

Vi forventer at du har en solid forretningsforståelse, det forkromede overblik over salg og marketing samt øje for kundernes vekslende behov og den tekniske udvikling.

Du er tillidsvækkende og rummelig som person, og du er samtidig resultatorienteret og ambitiøs med stort drive. Du brænder for at skabe resultater sammen med både marketing, salgsteamet og resten af virksomheden.

Vi forventer noget af dig

Du har muligvis en kommerciel videregående uddannelse samt solid erfaring fra en lignende stilling og motivation til at udvikle dig i rollen. Kendskab til produkter og/eller maskiner vægter højere end din uddannelsesbaggrund.

Vi forventer følgende kvalifikationer:

 • Kendskab til produkter og/eller læsse- og gravemaskiner.
 • Kommer fra landbrugsmaskin- og/eller entreprenørbranchen.
 • Dokumenterede resultater og erfaring fra lignende stilling.
 • Evne til at skabe synergi mellem salg og marketing.
 • Erfaring med teknisk salg og evne til at skabe stabile kunderelationer gennem tillid.
 • Du er en stærk forhandler.
 • Du er en motiverende leder.
 • Du er en dygtig kommunikator på dansk, engelsk og tysk.
 • Rutineret bruger af IT (Office-pakken, ERP- og CRM-system).

Det kan du se frem til…

Som vores nye salgs- og marketingchef bliver du en del af en kultur, som er præget af dynamik, hjælpsomhed og respekt. Samtidig er der fokus på medarbejdernes trivsel, og der er tid til smil i hverdagen. Derudover kan du se frem til:

 • Et udviklende job i en vækstvirksomhed, hvor du får en central rolle i ledergruppen.
 • En kvalitetsvirksomhed med udtalt positiv kunderespons.
 • Et job med tydelige forventninger til dig og en spændende hverdag.
 • Et godt arbejdsmiljø med gensidig respekt og plads til at drøfte forskellige holdninger.
 • En aktiv personaleforening og firmabetalte sammenkomster, hvor familien kan deltage.
 • En særdeles attraktiv løn ud fra kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR-chef Rikke Helms på tlf. 48 80 41 66. Send din motiverede ansøgning og CV til Rikke ved at klikke på "Ansøg dette job". Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi laver redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 kg – 90 tons

Hos Maskinfabrikken JST A/S laver vi skovle og redskaber til entreprenørbranchen og landbruget. Vi er en økonomisk solid virksomhed i vækst, og vi har for nyligt udvidet fabrikken, så vi står med en fuldt udstyret, moderne fabrik. Alle vores produkter bliver lavet på fabrikken i Lem St. Derfor har vi fuld kontrol over kvaliteten og produktionsprocessen. Du bliver en del af holdet med ca. 80 erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er jordnære, ærlige og omgængelige – og vi har et godt sammenhold med tid til smil og god værkstedshumor. Vi har overenskomst med Dansk Industri og har et godt samarbejde med Dansk Metal.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=64c852ac)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Maskinfabrikken JST A/S, Østergårdsvej, 6940 Lem St

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949886

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet